Aller au contenu
Livraison gratuite
Bois de haute qualité
Durée de vie utile de 20 ans
De l'usine de bois
nous concernons les matériaux
Livraison gratuite
Bois de haute qualité
Durée de vie utile de 20 ans
De l'usine de bois
nous concernons les matériaux
Livraison gratuite
Bois de haute qualité
Durée de vie utile de 20 ans
De l'usine de bois
nous concernons les matériaux

Hvilke er de almindelige problemer med Live Edge-plader?

Træ Tømrerprodukter med god plads på brædder på Live Edge Pladerne kan forårsage smukke møbler, hvilket indikerer, at intet laver fejl. I denne blog vil vi tale om de mest...

Træ Tømrerprodukter med god plads på brædder på Live Edge Pladerne kan forårsage smukke møbler, hvilket indikerer, at intet laver fejl. I denne blog vil vi tale om de mest almindelige problemer, vi ser med Live Edge Slabs.

Slab-forvridningen:

Dette er langt det mest almindelige problem, vi hører med levende kantplader. Dette kan ske af en række årsager. Disse årsager omfatter:

1.Pladen tørres ikke først. Og hvis dette ikke er almindeligt, skal dette overholdes. Hvis brættet ikke er tørt nok, vil du opmuntre det, fordi det tørrer mere, så snart du er hjemme.

2.Pladen blev ikke opbevaret jævnt eller med ujævn påvirkning fra hver side. Hvis pladen for eksempel ligger fladt på gulvet, kan den absorbere fugt eller undslippe ovenfra. Denne ændring i luftfugtighed er også ujævn på ovnen, træet er deformeret.

3.Vend slutningen på én side eller ulige. Når en af ​​de to sider slapper af og den ene side absorberer og venter på forfalskninger. Hvis du arbejder i en trægarage eller et træ og kun afslutter den ene side, kan panelerne blive deformeret om natten. For at undgå dette dækker de det eneste aspekt, at covers endnu ikke er færdige, og afslutter projektet hurtigst muligt.


4.Pladen opbevares ikke et godt sted. Placeringer som badeværelser eller nederste etager med høj luftfugtighed er ikke perfekte. Mennesker eller lagerenheder er ikke perfekte og varmes ikke op og har fugtigheden.\

5.Pladen blev overført til træ med tryk. For eksempel, hvis du flytter lastbilen 12'' fra 6'-sengen, kan lykken blive forvrænget, hvis du vender hjem.

6.Hun efterlod pladen udenfor og blev blokeret eller udsat for høje temperaturer og sollys. Dette kan forårsage forvrængninger i løbet af få timer.

The Slab Cracking:
Det næstmest almindelige problem er at knække bestyrelsen. Normalt kan dette forklares med ændringer i luftfugtighed og temperatur. Normalt sker dette i ovnen, eller mens pladen tørrer luften. Dette kan dog ske, så snart et bord er installeret på basen.

Virkelig med alle skovene, det er fordi den bevæger sig. Det udvikler sig og er tilstrækkeligt i forskellige miljøer. Hvis din plade monteres på en sådan måde, at træet ikke udvikler sig og trækker sig sammen, som det ønsker, er der stor sandsynlighed for, at det hugger.

For at undgå revner:

Der er et par ting, du kan gøre for at forhindre, at din plade revner:

  1. Hvis du bruger en metalbund, skal du sørge for, at den indeholder voksende, ikke runde huller. Hvis hullerne er indeholdt af træet, kan træet udvikle sig og normalt trække sig sammen. Hvis træet ikke kan bevæge sig, bliver det hugget.
  2. Brug tråde til at installere dine ben. Sørg for at koncentrere dig perfekt om hullerne i benene.
  3. I tilfælde af en stigning i træbasen skal du vælge en bærer, med hvilken du kan flytte træ gennem korn.
  4. Dette er ikke brugen af ​​skruer. Guld kan bruges til meget små stykker, men du har sikkert problemer, hvis du bruger skruer til at installere store tablets.

 

Bløde pletter og huller i træpladen:

Svagheder kan ofte opstå i dovne områder eller ved træfejl. Har du et lille træhul, er der god mulighed for det er en pulverbille. Disse spor er ofte under et tyndt lag træ og kan føre til et svagt punkt. Normalt på kanterne af pladen.

Hvis dette er et problem, anbefaler vi visse ting. For store huller skal du fylde epoxyharpiksen. Efter forarbejdning styrker epoxyharpiks træet. Til små huller bruger vi nogle gange enhver binding, som er et klæbemiddel til at fylde rum og revner på et træ.

Uanset hvad der er det nemmeste, er det bedre end ingenting at gøre. Dårlige computere er ofte høje mellemrumszoner. Vi anbefaler derfor at udfylde ødelæggelserne i den øverste del af rummet.

Svage punkter kan også opstå fra skimmelsvamp. I dette tilfælde er det at foretrække at fjerne formen ofte og fylde hulrummet fra epoxyharpiks. Dette fylder det dovne område og danner et vakuum, som gør det til en fantastisk måde at kombinere bordet på.
laissez un commentaire

Votre adresse email ne sera pas publiée..

Chariot

Votre carte est actuellement vide.

Commencer vos achats

Sélectionnez les options